Kwaliteit


Onze focus ligt op klanttevredenheid
Onze relaties bepalen voor een groot deel het succes van De Bink. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Door zelf hoge eisen te stellen aan onze kwaliteit, communicatie en efficiëntie en te investeren in innovatieve technieken, kunnen wij een oplossing bieden voor iedere vraag.

Alle kennis en capaciteit onder één dak
De Bink heeft alle kennis en capaciteit in huis voor het produceren, beheren, verzorgen en leveren van communicatiemiddelen en communicatieprojecten. De kennis en ervaring die wij in vele jaren hebben opgebouwd is de kern van onze organisatie. Met deze aanpak realiseren wij een flexibele en efficiënte werkwijze, die resulteert in de meest economische uitvoering. En door onze organisatiestructuur, locatiespreiding en back-upapparatuur kunnen we, ook in geval van calamiteiten, altijd de levering van opdrachten garanderen.

Efficiëntie en innovatie
Een optimale efficiëntie van productie is een must. Door middel van innovatie zoeken wij continu naar nieuwe manieren om het productieproces soepeler, sneller en beter te laten verlopen. Jaarlijks stellen wij nieuwe doelstellingen op die in samenwerking met alle collega’s worden gevormd. Het ergonomische belang staat hierbij centraal. 

Wilt u meer lezen over De Bink en kwaliteit, innovatie en efficiëntie? Lees dan ons laatste OBT Duurzaamheidsverslag

Om goede kwaliteit aan u te kunnen garanderen, zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

ISO 9001 is de norm waarin de eisen vastliggen voor het kwaliteitsmanagementsysteem.

Certificaat ISO 12647 Print Color Management

ISO 12647 is de norm voor gestandaardiseerde offsetdruk. Ons proefsysteem, prepress en de drukkerij voldoen aan deze norm voor kleurmanagement.

Certificaat 27001 en 27002 managementsystemen voor informatiebeveiliging

ISO 27001 en 27002 is de norm die eisen stelt aan ons beveiligingsmanagementsysteem.