MoBi

Handling MoBi

In 2013 opende Drukkerij De Bink MoBi. MoBi is geen gewone onderneming. De medewerkers bestaan namelijk gedeeltelijk uit mensen die een kleinere of grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Met behulp van MoBi krijgen zij de kans om samen met collega’s de grafische vaardigheden onder de knie te krijgen. MoBi biedt mensen een werkplek waar ze kunnen werken en leren tegelijk, learning on the job, zodat re-integratie op de arbeidsmarkt in de toekomst tot de mogelijkheden behoort. Dit alles betekent dat wanneer wij werkzaamheden bij MoBi laten uitvoeren, we direct iets terug doen voor de maatschappij.

Handling MoBi - handwerk door deelnemers
Handling MoBi - handwerk door deelnemer
Werkzaamheden
Deelnemers van MoBi doen van alles: van opmaken tot printen en van kopiëren tot het afwerken van alle soorten drukwerkuitingen. Er is een studio waar de medewerkers zelf de opmaak verzorgen van bijvoorbeeld kaartjes, uitnodigingen, posters, flyers, folders of brochures. Of het nu gaat om het printen van één poster of 200 rapporten, het insteken van flyers bij een brochure of het vouwen van folders. De deelnemers van MoBi verzorgen bij elke drukwerkopdracht voor een goed eindproduct. 
 
Diensten
Printen, kopiëren, scannen, ontwerp, opmaak, personaliseren, vouwen, nieten, plakken, plastificeren, sealen, mailingen, insteken, afwerken, inpakken.

Locatie

Rooseveltstraat 38
2321 BM  Leiden