Diensten

Advies


Voordat u bestelt, krijgt u eerst advies van de medewerkers van De Bink. Zij zijn immers specialisten op het gebied van drukwerk. Op welk papier kunt u het beste drukken? Welke techniek of kleur kunt u het beste gebruiken? Hoe kunt u het drukwerk het beste laten afwerken? Door samen te werken en het hele proces te overleggen, ontstaat uiteindelijk een prachtig eindproduct.

Offerte


Voordat het proces begint, wilt u natuurlijk weten welke prijs u kunt verwachten. Daarom kunt u eerst een offerte bij ons aanvragen. Bent u het ermee eens? Dan gaan we voor u aan de slag.

Ontwerp (DTP)


Ook voor de vormgeving van uw drukwerk kunt u terecht bij De Bink. Samen met de vormgever bespreekt u uw wensen: hoe moet het drukwerk eruit komen te zien? Als jullie beiden een duidelijk beeld hebben gaat de vormgever aan de slag. Als de vormgeving klaar is, krijgt u altijd een voorbeeld te zien. Als u dan niet tevreden bent, kan het nog aangepast worden. En na uw goedkeuring gaan we door met de productie van het drukwerk.

Productie


De productie van uw drukwerk is natuurlijk het belangrijkste onderdeel. Onder productie verstaan we de voorbereiding, het printen of drukken, veredelen en de afwerking. De Bink heeft alles in huis om een mooi en kwalitatief goed eindproduct te leveren.

Transport


Als u uw drukwerk heeft laten drukken of opslaat bij De Bink, hoeft u dat natuurlijk niet zelf op te komen halen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw drukwerk uit het magazijn of rechtstreeks vanuit de drukkerij bij u terechtkomt.

Contact


Voor, tijdens of na het gehele proces kunt u natuurlijk altijd vragen hebben. Onze accountmanagers zijn er dan om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. Maar ook de andere medewerkers van andere afdelingen zijn er voor u. De contactgegevens van alle medewerkers kunt u vinden bij de desbetreffende afdeling op de website.

Mailings


We verzorgen bij De Bink niet alleen de productie van uw drukwerk. We kunnen ook de verzending van uw brief, kaart, brochure, folder, flyer of ander drukwerk naar de gewenste adressen regelen.

Voorraadbeheer


U kunt uw drukwerk op laten slaan bij De Bink. Wanneer u (een gedeelte van) het drukwerk nodig heeft, kunt u dit bestellen via het klantenweb. Geheel automatisch wordt er dan een ‘afroeporder’ in het systeem aangemaakt. De medewerkers van het magazijn zoeken dan aan de hand van een locatiecode de ‘afroep’ bij elkaar en maken dit verzendklaar, waarna het drukwerk bij u wordt bezorgd.