Sponsoring en lidmaat­schappen

Sponsoring

Drukkerij De Bink is maatschappelijk betrokken bij verschillende activiteiten. Onder maatschappelijke betrokkenheid verstaan we maatschappelijke sponsoractiviteiten en vrijwilligerswerk; activiteiten waarbij we verder kijken dan onze directe kernactiviteiten. Maatschappelijke betrokkenheid betreft bij Drukkerij De Bink activiteiten en investeringen voor maatschappelijke doelen of specifieke doelgroepen. Dit kan in de vorm van sponsoring, donaties, inzet van kennis of producten en diensten zijn. Centraal staat het overbruggen van kloven die de aansluiting op de samenleving belemmeren. Drukkerij De Bink is maatschappelijk betrokken bij verschillende activiteiten:

SchuldHulpMaatje van Stichting Voor Elkaar Leiden helpt Leidenaren met financiële problemen. De Bink faciliteert vergaderingen en zorgt dat oude computers het weer goed doen en geeft ze vervolgens weg aan SchuldHulpMaatje om bijvoorbeeld de administratie op te doen.

Door te doneren aan het 3 October Gilde, sponsort Drukkerij De Bink indirect de 3 October Vereeniging. Het 3 October Gilde is een gezelschap van ondernemers dat door middel van donaties de activiteiten tijdens het Leidens Ontzet van de 3 October Vereeniging ondersteunen.

De Bink startte 10 jaar geleden met de sponsoring van het Katwijks Museum: een museum met een bijzondere collectie schilderijen van schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk en een verzameling lokale, streekgebonden bezienswaardigheden.

Leiden Zorg & Zekerheid is een basketbalclub uit Leiden en behoort tot de top 5 grootste basketbalclubs van Nederland. De Bink sponsort ZZ Leiden al 13 jaar en de mede- werkers gaan nog altijd met veel plezier naar de wedstrijden om de spelers aan te moedigen.

Ook de voetbalclub Rijnsburgse Boys wordt gesponsord door Drukkerij De Bink. De club uit Rijnsburg is een succesvolle club in het Nederlandse amateur- voetbal. Medewerkers van De Bink gaan ook regelmatig naar Rijnsburg om de club aan te moedigen.

E-Kamp RCL

Jaarlijks sponsort De Bink het E-Kamp van voetbalclub RCL om het voor alle kinderen betaalbaar te houden. Het E-Kamp is een weekend vol plezier, leuke activiteiten, spelletjes, lekker eten en natuurlijk voetbal. 

 

Het Ronald McDonald Kinderfonds draagt bij aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Het Kinderfonds biedt de familie van de kinderen een verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​

LCKC Pernix is de oudste korfbalvereniging van Leiden. Pernix is volgens het bestuur een plek om samen sportief bezig te zijn, elkaar te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. De Bink is hoofdsponsor van de club, waar je al vanaf je tweede levensjaar kunt meespelen.

De Bink is ambassadeur van de Kalenderwedstrijd. Ambassadeurs zorgen dat de Kalenderwedstrijd zich kan inzetten om kalenderproducten en andere grafische producten te promoten en hiervoor een toegankelijk podium is. Ook helpen zij jaarlijks de wedstrijd in stand te houden.

Lidmaatschappen

De vereniging BV Leiden heeft als doel het ondernemersklimaat in de Leidse regio te bevorderen. BV Leiden biedt haar leden een netwerk, ondersteunt de leden met kennis en inspiratie en behartigt de belangen van ondernemers in politiek en maatschappelijk overleg. Zij doet dit aan de hand van de volgende uitgangspunten: verbinden, inspireren, verdiepen, doen.

De Bink is een Xerox Premier Partner. Dit betekent dat De Bink deel uitmaakt van een exclusief netwerk van toonaangevende grafimediabedrijven waarmee kennis en ervaring gedeeld wordt door middel van praktijkvoorbeelden. Dit geeft De Bink de mogelijkheid om u nog beter te adviseren en informeren over de recente ontwikkelingen op het gebied van digitaal printen.

De Bink is lid van het Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen (KVGO). Het KVGO is een vereniging van en voor ondernemers die werken in de communicatiebranche. Het KVGO adviseert, ondersteunt en vertegenwoordigt leden op weg naar een gezonde grafimediabranche.