Medewerkers


Medewerkers De Bink

Medewerkers

Zonder haar medewerkers is een organisatie niets! Bij De Bink zijn we daarom altijd bezig met het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers. We kijken hierbij vooral naar veiligheid, gezondheid en comfort. Zo is er een aantal maatregelen genomen en staat De Bink altijd open voor feedback.

Ideeënbus

De Bink heeft een ideeënbus voor haar medewerkers. Hier kunnen zij al hun goede ideeën delen. Deze worden bekeken en overwogen. Wanneer een idee zorgt voor een vaste verbetering, ontvangt de medewerker een vergoeding die in lijn staat met de opbrengsten die zijn gecreëerd. 

Fitnessregeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers genoeg bewegen. Daarom hebben we een fitnessregeling en motiveren iedere medewerker om hier gebruik van te maken. Wie er gebruik van maakt, betaalt een lager tarief dan gebruikelijk én de sportschoolkosten gaan van het bruto salaris af. Dat scheelt een hoop!

Werkplek

De Bink heeft een actief beleid voor arbeidsomstandigheden. En hier valt natuurlijk ook de werkplek onder. We hebben onder andere geluiddempende plafonds en goede verlichting. De medewerkers in de productie dragen veiligheids-/bedrijfskleding en werkschoenen en hebben allemaal otoplastieken. Daarnaast hebben we op kantoor voor iedereen ergonomische stoelen, verstelbare bureaus en diverse adviescursussen voor de juiste zit-werkhouding. Naast veel daglicht op de werkplekken, is de temperatuur overal geoptimaliseerd door energiezuinige systemen.

Melk & fruit

Om nog meer bij te kunnen dragen aan een goede gezondheid van onze Bink-medewerkers, bieden we bij De Bink gratis melk en fruit aan. Melk is altijd aanwezig en één keer per week wordt er een fruitkist bezorgd.

Preventief medisch onderzoek

We hechten veel belang aan de algehele gezondheid van onze medewerkers. Zo zorgt De Bink ervoor dat de arbeidsomstandigheden geoptimaliseerd worden door op íédere werkplek maatregelen te treffen. Voor onze productiemedewerkers hebben we op maat gemaakte gehoorbescherming, werkkleding en til- en zitinstructies. Daarnaast hebben we voor alle medewerkers een persoonlijke gezondheidscheck. Vanaf 2012 bieden wij iedereen een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan, waarin ook knelpunten zoals psychische en sociale belasting in het werk worden meegenomen.

Opleidingskansen

De Bink beoogt maximale ontplooiingskansen voor iedereen. Dit betekent dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden volop aandacht krijgt. Medewerkers kunnen iedere opleiding volgen die zij nodig hebben voor het uitvoeren van hun functie. 

Cursus “Stoppen met roken”

Dat roken slecht is voor je gezondheid weten we allemaal. Daarom motiveren we onze medewerkers om te stoppen met roken door de cursus “Stoppen met roken” aan te bieden. 

Medewerkers De Bink