Giveaways

Val op met giveaways

Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen

Het is voor iedereen leuk om iets te krijgen: we worden allemaal blij van cadeautjes. Daarom worden giveaways ook zo gewaardeerd. Ze zijn leuk om te geven, maar zorgen vooral voor een positieve associatie bij uw bedrijf! Heeft u er al eens aan gedacht om een paraplu, bidon, pet, tas, stressbal, notitieblok, keukenschort, kaars, kookwekker of gewoon een pen weg te geven aan uw relaties? Laat uw boodschap erop zetten en zorg ervoor dat uw klant bij gebruik steeds weer aan úw organisatie moet denken.

Lijkt het u wat? Wij helpen u graag! Vul het contactformulier onderaan de pagina in en wij nemen contact met u op.

Een opvallend ontwerp

Wát u precies op het promotieartikel zet, is uiteindelijk het belangrijkst. En hoe ziet de boodschap eruit? De uitstraling moet ervoor zorgen dat de ontvanger geprikkeld raakt en de boodschap wil bekijken. Daarvoor heeft u een opvallend, mooi en doordacht ontwerp nodig. Om u hierbij te helpen, heeft De Bink een studio waar onze vormgevers en DTP’ers voor u aan de slag kunnen gaan. Samen met hen ontwikkelt u een ontwerp dat bij u en uw organisatie past.

Dit geldt niet alleen voor ontwerpen voor op uw promotieartikelen. Voor de vormgeving van al uw communicatie-uitingen kunt u bij ons terecht. Is het geen print- of drukwerk of een promotieartikel? Dat maakt niet uit. We helpen graag bij alles wat grafisch is.

Koffie?

Wilt u een keertje langskomen in de studio? Laat uw telefoonnummer achter en dan maken we een afspraak.

  79% van de ontvangers van promotieartikelen zal sneller zaken doen met de promotende organisatie.

  British Promotional Merchandise Association

  Contact

  Lijkt het u wat, uw boodschap op een stressbal, kookschort of notitieblokje? Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. 

  Als u zelf al een idee heeft over welk promotieartikel het moet worden, kunt u dit alvast invullen. Heeft u nog geen idee en wilt u advies? Laat de velden dan gewoon open.

   Opdruk