Druk met Papier

Wij nodigen u van harte uit voor onze gratis workshop ‘Druk met Papier’

Tijdens de workshop leert u van alles over papier. Waar moet u aan denken bij het maken van een papierkeuze? Wanneer kiest u voor gestreken en wanneer voor ongestreken papier? Wanneer gebruikt u dun papier en wanneer gebruikt u dik papier? 

Ook krijgt u uitleg over afwerking, bijvoorbeeld over pregen, stansen of het veredelen van druk- of printwerk met folie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook antwoord krijgen op uw eigen papiervragen.

En omdat het alweer bijna december is, zorgen we dat u na de workshop genoeg inspiratie heeft om uw relaties een gezellige kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Inspiratiebox
Als u deelneemt aan de workshop krijgt u onze inspiratiebox helemaal gratis. In deze box vindt u allerlei bijzondere druk- en printexemplaren. U kunt meer lezen over de inspiratiebox op deze pagina.

Coronamaatregelen
We houden tijdens de workshop uiteraard anderhalve meter afstand. Indien nodig zorgen wij ook voor preventieschermen. Vindt u het toch niet prettig om de workshop bij ons op locatie te komen volgen? Dan zorgen we voor een online verbinding, zodat u er toch bij kunt zijn.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de volgende workshop? Vul dan het contactformulier hieronder in. Heeft u een vraag over de workshop? Neem dan contact op met Isabelle Appel via isabelle@bink.nl of 071 579 18 24.