Druk met Papier

Wij nodigen u van harte uit voor onze gratis workshop ‘Druk met Papier’

Tijdens de workshop leert u van alles over papier. Waar moet u aan denken bij het maken van een papierkeuze? Wanneer kiest u voor gestreken en wanneer voor ongestreken papier? Wanneer gebruikt u dun papier en wanneer gebruikt u dik papier? 

Ook krijgt u uitleg over afwerking, bijvoorbeeld over pregen, stansen of het veredelen van druk- of printwerk met folie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook antwoord krijgen op uw eigen papiervragen.

En omdat het alweer bijna december is, zorgen we dat u na de workshop genoeg inspiratie heeft om uw relaties een gezellige kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Inspiratiebox
Als u deelneemt aan de workshop krijgt u onze inspiratiebox helemaal gratis. In deze box vindt u allerlei bijzondere druk- en printexemplaren. U kunt meer lezen over de inspiratiebox op deze pagina.

Coronamaatregelen
De workshop doen we op dit moment anders dan anders. Normaal gesproken geven wij de workshop in onze inspiratiekamer, maar dit vinden wij nu niet verantwoord. Daarom zorgen we voor een online verbinding, zodat u toch onze workshop kunt volgen. De materialen die u tijdens de workshop nodig heeft, sturen wij u van tevoren op via de post. 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de volgende workshop? Vul dan het contactformulier hieronder in. Heeft u een vraag over de workshop? Neem dan contact op met Isabelle Appel via isabelle@bink.nl of 071 579 18 24.