Tante Kee


Zomer 2017

Tante Kee en het vakantiegevoel

In de jaren dertig startte Tante Kee een pannenkoekenrestaurant op Kaageiland. Anno 2017 heeft dit oude restaurant plaats gegeven aan Tante Kee 2.0. Geen pannenkoeken meer, maar gerechten uit de Franse keuken en af toe gerechten met een Oosters accent. Dit heeft de voorkeur van chef-kok Raymond.

Raymond Reeb en gastvrouw Kim Edwards zijn sinds april 2003 trotse eigenaar van Tante Kee. Tal van kleine verbouwingen volgden, totdat ze vorig jaar besloten dat het tijd was voor ‘de grote klap’: een grondige verbouwing en herinrichting die in april 2017 werd afgerond. Kim: “Onze vaste gasten zijn super enthousiast. En nieuwe gasten hebben het idee dat ze een ontdekking hebben gedaan. De sfeer en omgeving in de drukke randstad zijn uniek en het geeft mensen een vakantiegevoel.” Raymond: “In de zomer liggen de boten aan onze steiger drie rijen dik.”.

Het nieuwe logo van Tante Kee is een medaillon met een gebeeldhouwde afbeelding van een jonge Kee omgeven door doorschijnende waterdruppels. Ze staat op de menukaart die is uitgevoerd in blauwfluweel, op de visitekaartjes, op het briefpapier en nog veel meer. Raymond: “Omdat we iets bijzonders wilden, kwamen we als vanzelfsprekend bij De Bink terecht.” Kim: “De visitekaartjes zijn eigenlijk bewaarkaartjes die gasten herinneren aan het vakantiegevoel tijdens hun bezoek aan Tante Kee.”

Naar Tante Kee
Parkeer de auto, neem het pontje (24/7) vanaf de Buitenkaag en loop 200 meter naar het restaurant of leg uw boot aan bij het terras.