PHI Notes


Zomer 2017

“Wij zijn niet te stoppen”

Het is slim, handzaam en handig, volledig afbreekbaar en herbruikbaar, is sociaal en iedereen wil het hebben. Maak kennis met de PHI Notes van de PHI Factory én met de twee gepassioneerde ondernemers.

“Een jaar geleden waren we allebei nog werkzaam in het facilitaire werkveld”, vertelt Yvette Watson. “Dat drukte ons met onze neus op de feiten: er komen ontzettend veel materialen een gebouw binnen die in veel gevallen na kortdurend gebruik verdwijnen als afval. Nu we steeds meer weten over de mogelijkheden voor hergebruik en het toevoegen van waarde aan producten, vind ik dat het onze plicht is om die kennis ook te gebruiken. Met ons bedrijf ‘PHI Factory’ willen we organisaties ondersteunen om hun circulaire ambities te realiseren.”

Duurzaam, slim en spannend
Het vlaggenschip van de PHI Factory is een klein boekje: PHI Notes. Yvette: “De pagina’s van het boekje hebben een folielaagje, waardoor notities uitwisbaar zijn. Gebruikers downloaden een app waarmee zij hun notities kunnen scannen, bewerken en delen. Voor de boekjes maken we uitsluitend gebruik van gerecyclede materialen en voor ieder exemplaar dat via de website wordt gekocht, doneren we een PHI Notes aan een ontwikkelingsproject. Het schriftje bewijst dat duurzaam, slim en spannend prima samengaan.”

Snel en op maat
“We kregen recent een grote order voor het leveren van PHI Notes. De Bink was in staat om deze omvangrijke order binnen korte tijd te leveren. Gepersonaliseerd bovendien. De meeste klanten kiezen ervoor om hun bedrijfslogo op het boekje te drukken plus een persoonlijke tekst aan de binnenzijde. We zijn ook blij met een partner waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De drukkerswereld staat toch bekend als een vrij conservatieve bedrijfstak. Bij De Bink is veel aandacht voor milieu en energie in de bedrijfsvoering vanzelfsprekend.”

Share the fun
Veel mensen beschouwen duurzaamheid als een heel serieus thema. Dat is het ook: wij zijn bloedserieus en niet te stoppen. Het is wel de bedoeling dat mensen het leuk vinden om duurzame initiatieven te realiseren. PHI Factory wil dit versnellen door te inspireren. Share the fun is daarom onze uitnodiging.