Veilig en betrouwbaar


Sticker aan beeldscherm - Stop het datalek

Veilig en betrouwbaar

Bij De Bink verwerken we dagelijks persoonsgegevens. En we willen dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat deze gegevens bij ons veilig zijn. We doen er daarom alles aan om de privacy van onze klantgegevens te kunnen garanderen. We leven immers in een wereld die zich digitaal steeds verder ontwikkelt. Veilig online (en offline) werken is een vereiste. Het aanleveren van bestanden waarin persoonsgegevens zijn opgenomen, kan bij De Bink daarom alleen nog via een beveiligde verbinding. Daarmee worden de persoonsgegevens met encryptie verzonden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de gegevens op een veilige manier worden verzonden en verwerkt.

ISO 27001 en AVG
Vanaf 2014 zijn we in het bezit van een ISO 27001 certificering. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Dat wij al in het bezit waren van dit certificaat was een groot voordeel toen de wet Algemene verordening gegevensbescherming werd ingevoerd. De eisen die bij deze wet horen, konden wij naadloos in de processen van de 27001-norm implementeren.

Beveiligingscontrole
Regelmatig voeren we een beveiligingscontrole uit op onze interne en externe netwerken. Al onze medewerkers zijn gescreend en hebben getekend voor geheimhouding. Ook worden onze medewerkers periodiek getraind op awareness.