Promotie­artikelen

Onder de aandacht blijven

Wat ervoor kan zorgen dat uw klant (of potentiële klant) wat vaker aan u denkt, is communiceren via verschillende middelen en kanalen. Daarom hebben wij vanaf nu een website voor promotieartikelen. Zo kunt u op allerlei manieren en momenten steeds weer onder de aandacht komen bij uw klant. Bij het drinken van koffie bijvoorbeeld, door middel van uw boodschap op een mok. Of blijf in het geheugen van uw relaties met een geheugenstick met de naam van uw bedrijf! Laat uw boodschap erop zetten en zorg ervoor dat uw klant bij gebruik steeds weer aan úw organisatie moet denken. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken: paraplu’s, bidons, petten, tassen, stressballen, notitieblokjes, keukenschorten, kaarsen, kookwekkers en natuurlijk ook pennen. Voor iedere organisatie is wel een passend promotieartikel te vinden.

Lijkt het u wat, uw boodschap op een stressbal, kookschort of notitieblokje? Klik dan hier en kijk even rustig rond. Als u dat makkelijker vindt, kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Dan helpt hij u bij het kiezen van het perfecte promotieartikel.

Ontwerp

Wát u precies op het promotieartikel zet, is uiteindelijk het belangrijkst. En hoe ziet de boodschap eruit? De uitstraling moet ervoor zorgen dat de ontvanger geprikkeld raakt en de boodschap wil bekijken. Daarvoor heeft u een opvallend, mooi en doordacht ontwerp nodig. Om u hierbij te helpen, heeft De Bink een studio waar onze vormgevers en DTP’ers voor u aan de slag kunnen gaan. Samen met hen ontwikkelt u een ontwerp dat bij u en uw organisatie past.

Dit geldt niet alleen voor ontwerpen voor op uw promotieartikelen. Voor de vormgeving van al uw communicatie-uitingen kunt u bij ons terecht. Is het geen print- of drukwerk of een promotieartikel? Dat maakt niet uit. We helpen graag bij alles wat grafisch is.

Een kijkje nemen in de studio
Bent u benieuwd naar onze studio en wilt u een keertje komen kijken? Gezellig! Dan trakteren wij op een kopje koffie of thee. Bel naar 071 531 10 21 voor een afspraak of kom gewoon langs als u toevallig in de buurt bent.