Xerox en OBT sluiten overeenkomst voor speciale aanbesteding

Xerox, marktleider in business process outsourcing en document management, heeft een partnership gesloten met grafimediagroep OBT bv. OBT is een samenwerkingsverband tussen twee zelfstandige, innovatieve grafische ondernemingen: Opmeer in Den Haag en De Bink in Leiden. Aanleiding voor dit partnership met Xerox is de aanbesteding voor grafische dienstverlening voor de Rijksoverheid.

De Bink in Leiden is voor Xerox geen onbekende, het bedrijf behoort tot het Xerox Premier Partner Netwerk van vooraanstaande grafimediabedrijven. Samen met Opmeer is De Bink in staat, om aan praktisch alle vragen op gebied van grafische dienstverlening te voldoen. Voor de aanbesteding van Sourcing en Levering voor de Rijksoverheid is daarom besloten om gezamenlijk op deze aanbesteding in te schrijven.

Inmiddels is de gunning aan Xerox en OBT bekend en heeft de Rijksoverheid begin december het contract getekend. Vanuit een geheel nieuw ingerichte locatie in Den Haag worden vanaf januari alle printopdrachten, drukwerk en digitale communicatiemiddelen voor de Rijksoverheid verzorgd. Aan het arsenaal aan offsetpersen en afwerkmachines worden digitale Xerox persen toegevoegd, zoals de Xerox Versant2100.

Tony Opmeer, Algemeen Directeur van OBT: “De kracht zit in onze samenwerking, waarbij het beste van twee werelden op gebied van print en drukwerk is samengevoegd en wij als één organisatie binnen de aanbesteding de partner zijn voor de gehele Rijksoverheid.”

Rob Martens, Financieel Directeur bij Xerox: “Wij zijn zeer verheugd met dit partnership en hebben er alle vertrouwen in dat wij gezamenlijk de Rijksoverheid kunnen ondersteunen bij het dienen van haar burgers en het realiseren van haar doelstellingen rondom communicatie, print en drukwerk.”

Xerox Financieel Directeur Rob Martens (links) en Algemeen Directeur OBT Tony Opmeer (rechts) ondertekenen het contract dat “het beste in twee werelden met elkaar verbindt”

bron: nieuws.xerox.nl

Related Posts