Whatsapp QR-code


Whatsapp voor kleine ondernemers

Zonder enige moeite contact maken met uw organisatie via Whatsapp. Dat is nu mogelijk voor uw klanten als u gebruikmaakt van de Whatsapp QR-code voor kleine ondernemers. Als uw klanten de code scannen, worden zij via de app direct met u in contact gebracht.

Deze QR-code is dus ideaal om op uw communicatiemiddelen te plaatsen: verpakkingen, brochures, banners, posters of folders. En als uw klant de QR-code gescand heeft, kunt u het gesprek meteen op gang brengen met een vooraf ingesteld bericht.

Daarnaast kunt u in Whatsapp Business een bedrijfsprofiel creëren. Hier kunt u handige informatie kwijt voor uw klanten, zoals uw adres, een omschrijving van uw bedrijf, e-mailadres en website.

U krijgt ook nog de mogelijkheid om het voor uzelf makkelijk en overzichtelijk te maken. U kunt snelle, standaard berichten instellen, waarmee u op veelgestelde vragen kunt reageren. Hiermee geeft u met één klik antwoord op de vraag. En met “labels” houdt u uw pagina overzichtelijk. U kunt uw contacten categoriseren door ze een label te geven, bijvoorbeeld “nieuwe klant” of “bestaande klant”. Zo kunt u ze makkelijk terugvinden.

Wilt u gebruikmaken van de Whatsapp QR-code en wilt u dat we met u meedenken? Neem dan contact met ons op.