MoBi


Print & Copyshop MoBi

In 2013 opende De Bink Print- & Copyshop MoBi. MoBi is geen gewone print- en copyshop. De medewerkers bestaan namelijk gedeeltelijk uit mensen die een kleinere of grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Met behulp van MoBi krijgen zij de kans om samen met collega’s de grafische vaardigheden onder de knie te krijgen. MoBi biedt mensen een werkplek waar ze kunnen werken en leren tegelijk, learning on the job, zodat re-integratie op de arbeidsmarkt in de toekomst tot de mogelijkheden behoort. Dit alles betekent dat als u een opdracht laat uitvoeren bij de print- en copyshop, u iets terug doet voor de maatschappij.

Werkzaamheden
Bij MoBi kunt u terecht voor het opmaken, printen, kopiëren en afwerken van alle soorten drukwerkuitingen. Er is een studio waar de medewerkers zelf de opmaak verzorgen van bijvoorbeeld kaartjes, uitnodigingen, posters, flyers, folders of brochures. Of het nu gaat om het printen van één poster of 200 rapporten, het insteken van flyers bij een brochure of het vouwen van folders. De medewerkers van MoBi verzorgen bij elke drukwerkopdracht voor een goed eindproduct. 
 
Diensten
Printen, kopiëren, scannen, ontwerp, opmaak, personaliseren, vouwen, nieten, plakken, plastificeren, sealen, mailingen, insteken, afwerken, inpakken.

Telefoon

071 579 18 36

Locatie

Rooseveltstraat 38
2321 BM  Leiden