Marco van der Krogt bij Print Pakt Live

Van 21 tot en met 29 oktober staat Print Pakt Live op de Dutch Design Week in Eindhoven. Print Pakt is een initiatief van de grafische brancheorganisatie KVGO. De campagne promoot de kracht van drukwerk en laat zien hoe digitale en tastbare middelen elkaar versterken. Het evenement Print Pakt Live vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Met workshops over typografie, bindtechnieken, papier, bijzondere producties, winnaars en de verhalen achter de totstandkoming van opmerkelijke grafische juwelen kunnen designers (opnieuw) kennis maken met print.

Verdeeld over negen dagen kwamen er in 19 sessies 22 sprekers aan bod. Een van deze sprekers was Marco van der Krogt. Op 23 oktober sprak hij over ‘visueel maal voelen = beleving’. Op deze manier kon De Bink bijdragen aan het opnieuw op de kaart zetten van het grafische vak. Heeft u de presentatie van Marco gemist, maar bent u wel geïnteresseerd in wat hij allemaal heeft verteld? Meld u dan nu aan voor de workshop ‘Druk met Papier’ of ‘De Bink Experience’. Bij Druk met Papier krijgt u antwoord op al uw papiervragen en bij De Bink Experience krijgt u een kijkje achter de schermen bij De Bink.

Ansichtkaarten
Speciaal voor het evenement ontwierpen drukkerijen uit het hele land ansichtkaarten die allemaal op een bijzondere manier zijn vervaardigd. Bezoekers kunnen de kaarten meteen gratis versturen bij Print Pakt Live. Van De Bink liggen er twee kaarten: een kaart van 300 grams Gmund Cotton met de tekst ‘You make me smile’ erin gepreegd en een gestanste kaart met een donut.

 

Interview
Marco is bij Print Pakt Live ook nog geïnterviewd. Hij vertelt waarom De Bink meedoet aan Print Pakt Live en wat zijn ervaringen zijn.

Related Posts