Personaliseren in folie


Personaliseren in folie

Wilt u meer attentiewaarde geven aan uw communicatie-uitingen? Personaliseer uw druk- of printwerk dan met goud- of zilverfolie.

Tegenwoordig worden mensen overspoeld met informatie. Het aantal mediakanalen en communicatiemiddelen neemt toe; zowel offline als online. Maar dat is niet het enige. Ook het product- en dienstaanbod neemt toe en er wordt steeds meer geadverteerd. Opvallen is dus helemaal niet zo makkelijk meer. Meerwaarde geven aan uw uitingen is de laatste tijd dus nóg belangrijker geworden.

Hier kunnen we u bij De Bink een handje mee helpen. U kunt uw print- of drukwerk namelijk laten personaliseren. En niet zomaar personaliseren, namelijk in goud- of zilverfolie. Dit geeft uw communicatie-uiting een persoonlijke touch én een luxe uitstraling.

Hoe wij dat doen? Met Ufoil. Ufoil printen we op een machine van tien meter lang, die door het revolutionaire, digitale proces geen films, stempels en zeeframen meer nodig heeft. Hierdoor heeft u dus niet meer de opstartkosten die u gewend bent, maar kunt u ook oplagen van 1 printen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Ufoil? Of wilt u dat we direct voor u aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op.