Ufoil

Een ware beleving

Ufoil, zo noemen wij de digitale techniek die net dat beetje extra aan uw druk- en printwerk geeft. Ufoil maakt het mogelijk om verschillende materialen met 3D UV-lak en folie te bedrukken. Dit betekent een bijzondere, luxe en waardevolle uitstraling voor uw communicatie-uiting. Ufoil is een ware beleving!

De voordelen van digitale folie en UV-lak

Als u gebruikmaakt van Ufoil is het ten eerste mogelijk om voordelig kleine oplagen te printen. Geen hoge opstartkosten meer dus. Daarnaast hoeft niet iedere afdruk hetzelfde te zijn. Het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om uw uitingen te personaliseren. En als kers op de taart glanst de folie die bij Ufoil gebruikt wordt meer dan bij gewone foliedruk, wat uw communicatie-uiting nóg meer laat opvallen.

Ufoil bij De Bink

Jarenlang stond er bij De Bink een machine waarmee we Ufoil konden aanbrengen op uw communicatie-uitingen. De machine staat er nu niet meer, maar we kunnen alles nog wel voor u regelen. We zijn immers nog steeds specialisten op het gebied van digitale UV-lak en folie. Op welk papier kunt u het beste printen? Welke kleuren kunt u het beste gebruiken? Hoe kunt u het printwerk het beste laten afwerken? Wij geven u advies en samen creëren we een prachtig eindproduct.

Pas als u het echt kunt bekijken, vasthouden en voelen, ervaart u de impact van de techniek.

Beleef het zelf

We zeiden het al: Ufoil is een ware beleving. Pas als u het echt kunt bekijken, vasthouden en voelen, ervaart u de impact van de techniek. Daarom hebben wij heel veel voorbeelden om u een indruk te geven van wat er mogelijk is: wat heeft de techniek u te bieden? Wilt u ze een keertje komen bekijken? Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.

Een mooi ontwerp

Ook voor de vormgeving van uw communicatie-uiting bent u bij De Bink aan het juiste adres. Onze vormgevers weten namelijk precies wat er niet, maar vooral ook wat er wél mogelijk is met Ufoil. Samen met hen bespreekt u uw wensen: hoe moet uw product eruit komen te zien? Als jullie beiden een duidelijk beeld hebben gaat de vormgever aan de slag. Als de vormgeving klaar is, krijgt u altijd een voorbeeld te zien. Zo kunnen we zo nodig nog iets aanpassen. Eén ding is zeker: we zorgen voor een indrukwekkend ontwerp dat perfect bij u en uw organisatie past.

Terugbelverzoek

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken met een van onze vormgevers? Laat uw telefoonnummer achter!