OBT

 

OBT bv

Sinds 1996 werken Opmeer Drukkerij (Den Haag) en Drukkerij De Bink (Leiden) samen. Hiermee realiseren wij kennis en capaciteit voor het produceren, beheren, verzorgen en leveren van grote tot zeer grote en complexe grafische opdrachten.

In Europese aanbestedingen heeft OBT door de jaren heen veel kennis en expertise opgebouwd. Voor de twee drukkerijen is OBT een uitwisselingsplatform voor kennis en ervaringen om de kwaliteit en efficiency te verbeteren.

Beide bedrijven hebben dezelfde certificeringen en ze zijn voor elkaar een klankbord op MVO-gebied. OBT geeft sinds 2009 haar MVO-resultaten en beleid uit in een Duurzaamheidsverslag op basis van de GRI-norm. Het MVO verslag over 2014 is echter veranderd van opzet. Ondanks dat de structuur nog wel is terug te vinden, is gestopt met een volledige verslaglegging conform de GRI-norm. Sinds 2014 is OBT namelijk aangesloten bij EcoVadis en zij controleren nu jaarlijks het verslag en de onderbouwingen daarvan. OBT is er trots op dat ze bij EcoVadis direct al de Gold Rating Status behaald hebben, maar OBT werkt aan verbeteringen om nog hoger te kunnen scoren.

 

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar