Nieuwsberichten archief

De Bink behaalt ISO 27002 (Code voor Informatiebeveiliging) certificaat

Afgelopen zomer mocht De Bink het ISO 27002 certificaat toevoegen aan het certificatenportfolio. Hiermee wordt voldaan aan de kwaliteitsnorm voor het beheren en beveiligen van het interne en externe informatiesysteem.

'Het lijkt niet meer dan logisch, vertrouwelijk omgaan met de informatie van klanten, maar je moet het toch maar waarmaken', vertelt directeur Lucas Mevius. 'Tijdens zo'n audit wordt het proces van informatiebeveiliging getoetst. Dit houdt onder andere in dat er betrouwbaar wordt omgegaan met aangeleverde adresbestanden van klanten, elke medewerker beperkte toegankelijkheid krijgt op het informatiesysteem, bepaalde ruimtes alleen via een toegangscode open kunnen en bezoekers niet zomaar kunnen binnenlopen.

Het ISO 27002 certificaat zal in de toekomst steeds vaker een harde eis zijn bij aanbestedingen. Een logisch gevolg dus om officieel te laten zien dat onze informatiebeveiliging goed georganiseerd en geïmplementeerd is. Uw communicatiemiddelen zijn ook in de toekomst bij De Bink in veilige handen.'

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar