Nieuwsberichten archief

De Kenya Classic: de ultieme uitdaging

Voormalig directeur Johan Schoonderwoerd houdt wel van een uitdaging, vooral van een goede wandeltocht. Zo heeft hij de Nijmeegse vierdaagse gelopen, de vierdaagse van Alkmaar en een wandeltocht van 100 kilometer door de Veluwe. Maar Johan verlegt graag zijn grenzen en gaat in 6 dagen 400 km fietsen door zuidelijk Kenia om zoveel mogelijk geld op te halen voor Flying Doctors.

Van 11 t/m 18 oktober gaat Johan samen met zijn goede vriend Johan Burgmeijer, de Kenya Classic fietsen als team De Binkies. Dit is een mountainbiketocht dwars door Kenia, waarbij het parcours bestaat uit zandweggetjes, rode aarde en ‘dirth tracks’. Tijdens deze tocht bezoeken ze posten van de Flying Doctors, om te zien hoe de mensen daar werken.

Johan en Johan zijn druk in training om deze ultieme uitdaging te volbrengen. Wekelijks fietsen ze op hun speciale mountainbike een mountainbikeparcours. Daarnaast zijn ze druk met het werven van sponsorgeld. Iedere deelnemer moet 5.000 euro aan sponsorgeld binnenhalen.

De Bink is trots op Johan dat hij deze geweldige uitdaging aan durft en steunt zijn initiatief. We wensen beide heren veel succes in Kenia.

Wilt u meer weten over de Kenya Classic of wilt u net als ons ook Johan steunen? Ga dan naar www.kenyaclassic.com/de-binkies voor meer informatie.

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar