Nieuwsberichten archief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een kunstwerk en drukwerk, wat heeft dat met elkaar te maken? Alles eigenlijk. Een origineel kunstwerk kun je kopen en dan ben je in het bezit van een uniek doek dat niemand heeft. Maar soms hebben kunstwerken een zo eigentijds karakter, dat het wel voor meerdere kantoren of huiskamers is bestemd.

En dat is nu precies wat wij van het moderne kunstwerk ‘Queen in balance’ van de kunstenaar Jacques Tange vinden.

Na 33 jaar legt Hare Majesteit de Koningin haar scepter neer. Ze heeft een speciaal plekje in ons hart veroverd, want door haar besluitvorming voeren wij al weer meer dan 5 jaar het predicaat Hofleverancier. En daar zijn we haar bijzonder dankbaar voor.

Daarom hebben we voor u als relatie van De Bink een wel heel bijzondere actie. In een beperkte oplage realiseren we giclée’s (hoogstaande kunstreproductie) van het originele kunstwerk ‘Queen in balance’. Vanzelfsprekend met de kwaliteitsgarantie van De Bink. Wanneer u in de periode van 18 februari t/m 29 maart een omzet van € 2.500,- behaalt, ontvangt u deze giclée geheel gratis. Wilt u de giclée sowieso in uw bezit hebben, dan kunt u deze kopen voor € 150,-. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.

‘Queen in balance’
Ze heeft de kunde om te allen tijde evenwicht te vinden. De balans tussen eenvoud en hoogheid, tussen kunst en vliegwerk, tussen hemel en aarde. Zonder angst te vallen wandelt zij over het slappe koord van de publieke opinie van werk naar leven. Het is dit talent, plus de oprechte belangstelling die zij toont voor thema’s die het leven, het volk, de politiek en niet te vergeten de kunst bieden, welke haar tot een unieke persoonlijkheid maken; een majesteit.

De giclée
De giclée wordt vervaardigd op canvas met een formaat van 30 x 40 cm. en gespannen op een houten frame. Ze worden handgesigneerd door Jacques Tange en geleverd met een certificaat van echtheid.

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar