Nieuwsberichten archief
johan_1johan_1
johan_2johan_2
SpreukSpreuk
Minerva02Minerva02

Koninklijke Onderscheiding
voor Johan Schoonderwoerd
van drukkerij De Bink

Leiden - 26 juni 2012

Directeur Johan Schoonderwoerd van drukkerij De Bink is door de Koningin benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Burgemeester van Leiden, de heer Lenferink speldde hem de bijbehorende versierselen op. Johan Schoonderwoerd viert op 1 juli zijn
30-jarig jubileum bij drukkerij De Bink. Johan Schoonderwoerd zorgde in die 30 jaar voor grote groei van het bedrijf en de drukkerij verwierf in die jaren een uitstekende marktpositie. In 2002 kreeg De Bink de Gouden Z, een prijs van vakgenoten en in 2007 ontving zij het predicaat Bij Koninklijke Beschikking 'Hofleverancier'.

Johan Schoonderwoerd was vanaf 1992 enige tijd voorzitter van het district Den Haag van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen. Ook was Johan Schoonderwoerd actief in de Leidse Christelijke Korfbalclub Pernix. Hij was voorzitter van de Jeugdcommissie en het bestuur, scheidsrechter en begeleider van jeugdkampen. Onder zijn leiding werd een nieuw clubgebouw gerealiseerd. Daarnaast is Johan Schoonderwoerd bestuurslid van de organisatie Sumba Care, een non-profitorganisatie die zich in Indonesië inzet voor de mensen op het eiland Sumba. Hij was nauw betrokken bij de bouw van het kindertehuis Hammu Pangia aldaar.

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar