Nieuwsberichten archief

Kunst bij De Bink

In deze stijl heeft Nanne een serie tulpen geschilderd die bekende personages verbeelden, zoals Miles Davis, Valery Gergiev, Pim Fortuin, Salvador Dali en vele anderen. Ook de Koninklijke familie is door hem in deze stijl op het doek gezet. Van deze serie hebben wij samen met Nanne drie schilderijen aangeboden voor de veiling van het programma Serious Request van 3FM.
3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens het jaarlijkse evenement Serious Request samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. Zo maakte 3FM Serious Request 2011 zich sterk voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis in Leiden focuste 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin. De opbrengst van de veiling van deze drie schilderijen hebben we aan dit goede doel geschonken.
Bent u geïnteresseerd in een bezichtiging van de werken van Nanne Balyon bij De Bink dan kunt u een afspraak maken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer werk van Nanne Balyon op onderstaande websites:
http://www.nannebalyon.nl
http://www.waymarking.com/waymarks/WM432J
http://holland-house.biz/galleries/nannebalyon/gallery.php

Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar