Nieuwsberichten archief

De Bink steunt Hospice Issoria met unieke wijnactie

 

Afgelopen jaar ontving iedereen die tijdens de wijnmaand een opdracht bij ons plaatste met een minimale waarde van 200 euro een heerlijke rode fles wijn met zijn eigen naam. Deze actie was direct gekoppeld aan Hospice Issoria. 
 
Hospice Issoria is een woonhuis voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Een huis vol liefde en aandacht, gericht op de kwaliteit van het leven. De verzorging in Issoria is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften, waarbij de zorg voor lichaam en geest even belangrijk zijn. Daarnaast mogen familie en vrienden komen praten, herinneringen delen of gewoon gezellig een bezoek brengen. In Issoria mogen dierbaren langskomen zo vaak als ze willen. Iedereen is welkom ongeacht levensovertuiging, achtergrond of leeftijd. 
 
Met deze actie hebben wij velen klanten kunnen verblijden met een persoonlijke wijnfles en hebben wij Hospice Issoria een cheque overhandigd van € 1.000,-.  Het maakt ons ongelofelijk trots en blij dat we dit hebben en kunnen doen, zij aan zij met onze klanten voor Hospice Issoria.
Bedankt!
Rooseveltstraat 3
2321 BK Leiden
T: 071 531 10 21
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SlideBar